Slide background

Noul Centru are apartamente noi!

Lazar Residence este vizavi de Palas

Lazar Residence se ridica langa Palas pe strada Zimbrului la numarul 17. Locatia este la doi pasi de facilitatile practic nelimitate de shopping distractie si business pe care le ofera Palasul.

Sute de magazine ale unor branduri cunoscute de incaltaminte si imbracaminte, hypermarketul Auchan, cu program extins si cu o gama completa de produse alimentare si nealimentare.

Apartamentele din Lazar Residence sunt la doua minute de mers pe jos de Podul Ros, unde gasiti filialele celor mai populare institutii bancare, alte magazine sau institutii. De la Lazar Residence se ajunge foarte repede si in Campusul universitar Tudor Vladimirescu, la facultatile din cadrul “Universitatii Gheorghe Asachi”.

Alege-ti un apartament in inima orasului! La Lazar Residence!

Locuri de joaca pentru copii

Credem ca este foarte important sa ne vedem copiii alergand fericiti in spatii amenajate corespunzator. Chiar daca peste strada, foarte aproape,  este parcul Palas vom construi un loc de joaca pentru copii, avand in dotare mobilier urban pentru varste fragede dar si pre-adolescenti.

Locuri de parcare pentru fiecare

Stim cat de stresant este sa gasesti un loc de parcare, cat timp si ce dificultati presupune un gest simplu si natural, ca cel de a parca masina cand ajungi acasa. Acum nu mai este cazul pentru ca la Lazar Residence avem locuri de parcare pentru fiecare masina.

Spatii verzi pline de viata

Spatiile dintre blocuri vor fi pline de verdeata, arbori si arbusti dupa un plan foarte bine pus la punct. Spatiile verzi vor beneficia de instalatie de irigatie automatizata pentru ca dumneavoastra si copiii sa va puteti bucura de gazon si de flori.

Preturi foarte avantajoase

Avem o politica de preturi foarte avantajoasa avand in vedere functionalitatile, dotarile si pozitia Lazar Residence.

Preturi avantajoase direct la dezvoltator pana la 30 Aprilie 2016!

Suna acum la 0786 259 069 sau scrie-ne la contact@lazar-residence.ro si alege-ti apartamentul!

Tripane Veka la toate apartamentele

Confortul tau va cunoaste alte dimensiuni. Superioare, normal! Pentru ca la toate apartamentele vor fi instalate tripane Veka pentru un transfer termic minim si un confort maxim! La Lazar Residence!

Ceramice import Italia

Tot ce inseamna placi ceramice, gresie si faianta din Lazar Residence vor fi importate special din Italia. Ne dorim sa te simti cat mai bine si sa ai un apartament cat mai frumos asa ca nu precupetim nici un efort.

Usi MDF import Cehia

Avem o relatie de durata cu unul dintre cei mai mari producatori de usi MDF din Cehia. Modele foarte frumoase si calitate superioara! Ca sa functioneze impecabil si ca sa-si pastreze frumusetea in timp.